Site Overlay

Granola med honning, ingefær & lime

Fun fact: forskellen på Müsli og Granola er at  Granola altid er bagt eller stegt med et sødestof og olie for at holde sammen på det.

  • 2 dl  Grovvalsede Havregryn
  • 1 dl  Græskarkerner
  • 1 dl  Solsikkekerner
  • ½ dl   Hørfrø
  • 1 dl   Sesamfrø
  • 1 dl   Groft hakkede mandler
  • 1 dl   Ristet kokosflager
  • 2 spsk   Dansk honning
  • 2 tsk   Friskrevet ingefær
  • Skal fra én vasket økologisk lime

Riv ingefæren på den fine side og limeskal på en ekstra fine side af rivejernet. Hvis du er helt vild med ingefær kan du putte ekstra i – med mængden i denne opskrift passer det til at man kan smage ingefæren men den er ikke dominerende.

Alle ingredienser, undtagen kokosflagerne, kommes i en sauterpande. Granolaen ristes ved middel varme imens der røres i den. Når det begynder at blive gyldent kommes kokosflagerne i og det hele blandes sammen.

Spred den færdige granola ud på noget bagepapir og lad det køle af.

Når det er helt afkølet kan Granolaen hældes på glas.

Kan holde sig i op til 2 uger.


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial