Honningristede nødder

Honningristede nødder

• 200 g blandede nødder
Fx; 50 g Cashewnødder, 50 g Valnødder, 50 g mandler og 50 g ristede og saltede peanuts 
• 1 spsk. fast dansk honning
• 1 tsk. Chipotlesalt

Rist nødderne på en tør pande til de begynder at blive gyldne. Hvis du bruger nødder der i forvejen er ristede skal disse først kommes på panden sammen med honningen.

Når nødder har taget farve, tilsættes én stor spiseske fast honning. Ryst panden så nødderne og honning bliver blandet godt sammen og honningen jævnt har belagt nøddernes overflade med en glinsende lækker coating.

Drys én teske chipotlesalt udover nødderne og ryst igen panden så saltet blive mixet godt sammen med nødderne.

Hæld nødderne ud på et stykke bagepapir og skil dem ad med en ske.

Honningristede nødder