- 2 stk. kyllingelår fra fritgående kyllinger
- Rapsolie
- Salt og peber
Ingefær/soya glace
- 1×1 cm revet ingefær
- 3-4 fed hvidløg
- 1 stor spsk. fast honning
- 3 spsk. Soya sauce
- ½ tsk. Spidskommen
- ½ tsk. Cayennepeber
- ½ tsk. Røget paprika
Fremgangsmåde
Kom kyllingelårene i et ovnfastfad og smør dem ind i rapsolie samt krydder dem med salt og frisk kværnet peber. Sæt fadet i ovnen ved 200 ˚C.
Efter 30 minutter dækkes lårene med ca. halvdelen af glacen. Giv kyllingerne yderligere 10 minutter og kom resten af glacen over og put kyllingerne tilbage i ovnen i 10 minutter.
Ingefær-soya glace
Find en lille gryde frem. Riv ingefæren på en fine rive på et rivejern og kom det op i gryden. Pres hvidløgene ned i gryden. Kom de øvrige ingredienser i og lad det koge op. Sluk for varmen når det koger og lad det køle af i gryden indtil det skal bruges.
