Site Overlay

Krydret kylling med ingefær/soya glace

  • 2 stk. kyllingelår fra fritgående kyllinger
  • Rapsolie
  • Salt og peber

Ingefær/soya glace

  • 1×1 cm revet ingefær
  • 3-4 fed hvidløg
  • 1 stor spsk. fast honning
  • 3 spsk. Soya sauce
  • ½ tsk. Spidskommen
  • ½ tsk. Cayennepeber
  • ½ tsk. Røget paprika

Fremgangsmåde

Kom kyllingelårene i et ovnfastfad og smør dem ind i rapsolie samt krydder dem med salt og frisk kværnet peber. Sæt fadet i ovnen ved 200 ˚C.

Efter 30 minutter dækkes lårene med ca. halvdelen af glacen. Giv kyllingerne yderligere  10 minutter og kom resten af glacen over og put kyllingerne tilbage i ovnen i 10 minutter.

Ingefær-soya glace

Find en lille gryde frem. Riv ingefæren på en fine rive på et rivejern og kom det op i gryden. Pres hvidløgene ned i gryden. Kom de øvrige ingredienser i og lad det koge op. Sluk for varmen når det koger og lad det køle af i gryden indtil det skal bruges.

Kyllingelårene kan med fordel serveres sammen med en sprød sur/sød kålsalat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial