Site Overlay

Solnedgangscocktails

  • 1 granatæble
  • 2 økologiske appelsiner
  • 1 lime
  • 2 tsk. Flydende Honning + lidt ekstra
  • Pulveriseret frysetørret hindbær
  • 4 cl Vodka pr. glas (kan undlades)
  • Isterninger

Smukke cocktailglas

Hvis du ikke kan få fat i pulveriseret frysetørret hindbær, kan du bruge almindelige frysetørret hindbær og give det en hurtig omgang i løghakkeren til stavblenderen. Derefter skal pulveret sies så hindbærkerner bliver siet fra.

Kom lidt flydende honning ud på en tallerken eller underkop. På en anden tallerken kommes det pulveriseret hindbær. Drej kanten af cocktailglasset rundt i honningen, giv derefter glaskanten samme tur rundt i hindbærpulveret. Hvis glassene ikke skal bruges med det samme sættes de på køl for at forhindre at honningen smelter ned ad siden.

Hvis du har en saftpresser/juicer kan du bruge denne til at få saften ud af frugterne, hvis du ikke har en juicer kan du blende frugterne og bruge et dørslag til at si kerner samt frugtkød mm. fra saften – saften bør også sies hvis der er blevet brugt en juicer.

Rør honningen og eventuelt vodka ud i frugtjuicen. Hæld juicen op i de pyntede glas, tilsæt en isterning og appelsinskræl.  Server cocktailsene med et smil og eventuelt nogle lækre nødder.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial