Site Overlay

Sprød kålsalat

  • ½ spidskål
  • 3-4 gulerødder
  • 2 æbler
  • 3 spsk. Sesam frø
  • 2 spsk. Flydende honning
  • 1 spsk. Soya sauce
  • Saft fra ½ citron
  • Frisk kværnet Peber

Snit kålen fint og skær gulerødder og æbler ud i julienne eller riv dem groft. Bland alle grønsagerne sammen i en skål

Bland flydende honning, soya sauce, citronsaft og frisk kværnet peber sammen i en skål og hæld det over de snittede grønsager.

Rist sesamfrøene på en tør pande i et par minutter til de ændre farve, sørg for at ryste panden undervejs så de ikke bliver brændte. Bland de ristede sesamfrø i kålsalaten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial