Site Overlay

Vær’ god ved dig selv

Min fitness instruktør har det med at råbe “du kan godt – vær god ved dig selv!”, når vi når mod slutningen af et sæt og det begynder at blive uudholdeligt. Det mantra har jeg taget til mig, så jeg husker at jeg også skal være god ved mig selv.

Honning og velvære

Ikke nok med at honning smager fantastisk, så har det også en lang række egenskaber som kan være med til at styrke kroppen og ens vitalitet.

Antioxidanter

Honning indeholder antioxidanter som rigtig gerne vil gå sammen med frie radikaler, dette gør at ustabile molekyle bliver stabiliseret og derved ikke vil reagere uhensigtsmæssigt med andre molekyler.

Antibakteriel
Derudover er honning naturligt antibakteriel og ved at bruge honning som ingrediens i ansigtsmaske kan denne egenskab være med til at bekæmpe urenheder.  Husk dog på at huden også har en naturlig bakterieflora som i de fleste tilfælde, er til vores fordel – derfor skal behandling med ansigtsmasker ikke overdrives.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial